BLI MEDLEM I EN MODERN HYRESGÄSTFÖRENING

När din gamla trötta hyresgästförening i första hand månar om sin egen verksamhet och när du betalar mer än 90 kronor i månaden för det, ja då kan det vara läge att byta.

För nu finns det en modern, nytänkande hyresgästförening som ser till hyresgästernas bästa och där medlemsavgift bara är 40 kr i månaden.

Vi tror på hyresrätten som boendeform. Det är praktiskt, bra och inträdesbiljetten är inte lika hög som för en bostadsrätt eller villa. Hyresrätterna är tyvärr eftersatta när det kommer till möjligheten att dra av kostnader som den enskilde investerar i sin hyresrätt och att välja standard – Det vill vi ändra på!

För om boendet ska fungera i ett samhälle måste det finnas olika boendeformer, hyresrätt, bostadsrätt, villa eller radhus till exempel och då måste vi bättre ta tillvara dina rättigheter som boendet i hyresrätt innebär.

Här kan du läsa om Svenska Förbundet för Hyresgäster.

Betala din medlemsavgift enkelt och smidigt via Autogiro!

Det kostar inget extra! Din medlemsavgift förs automatiskt över från ditt bankkonto till Svenska Förbundet för Hyresgäster konto samma dag som medlemsavgift senast ska betalas in.

Svenska Förbundet för Hyresgäster
Bankgiro : 5277-2936